- MALZEMELER:
- 1 paket pandispanya
- 1 su bardağı ılık süt (pandispanyayı ıslatmak için)
- 1 paket pasta kreması
- 1 su bardağı soğuk süt
- 1 paket petibör bisküvi
- 2 armut
- 2 muz
- 2 mandalina
- 3 yemek kaşığı böğürtlen reçeli
HAZIRLANIŞI:
- Öncelikle Pasta kremasını 1 su bardağı sütle iyice çırpıyoruz.
- Doğranmış muz armut ve dilimlenmiş mandalina ilave edilir petibör bisküviler bu karışıma kırılarak eklenir kaşıkla karıştırılır.
- Pandispanyanın çapından 2-3 cm dar bir yuvarlak kabın içerisini streçleyip meyveli karışımı içine dökelim kaşıkla hafif bastırarak düzeltelim buzdolabında 1-2 saat dinlendirelim.
- Pandispanyayı servis tabağına alalım yarım su bardağı süt ile ıslatalım.
- Buzdolabında dinlendirdiğimiz meyveli karışımı pandispanyanın üzerine çevirip streci çıkaralım.
- 2. Kat pandispanyayı da yarım su bardağı sütle her yerini ıslatalım 6 eşit parçaya bölelim.
- Sivri tarafları yukarı gelecek şekilde kenarlara üçgen şekilde dizelim yukarıdan boşluklara doğru böğürtlen reçeli dökelim Pastamız servise hazır
- AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder