Malzemeleri:
10 adet Halley bisküvi
2 paket şanti
1,5 su bardağı soğuk süt
1 kase kırılmış ceviz içi
3 yemek kaşığı damla çikolata
Üzerine:
HAZIRLANIŞI:
Kalıp olarak kullanacağınız kalıbın tabanını ve kenarlarını streç film ile kaplayın.
Çırpma kabında şanti ve soğuk sütü mikser ile katılaşana kadar çırpın. Halley bisküvileri elinizle parçalayarak şantiye ekleyin. Ardından kırılmış cevizi ve damla çikolatayı ilave ederek iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıba boşaltın ve üzerini düzeltin. 3-4 saat derin dondurucuya koyun. Pastayı çıkardıktan sonra servis tabağına ters şekilde çıkartın. Streç filmi sıyırarak alın ve pastanın üzerine çikolata sosu gezdirin.Dilediğiniz gibi süsleyip servis edin. AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder