Malzemeleri:
1 su bardağı haşlanmış kestane
100 gram margarin
1 elma
1 muz
1 su bardağı kuru üzüm
1 paket sade bisküvi
1 paket kakaolu bisküvi
1 portakal kabuğu rendesi
2-3 yemek kaşığı süt
Üzerine:
1 su bardağı su
1 su bardağı süt
1 paket çikolatalı puding
Hazırlanışı:
Elmanın kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkartın.Geniş bir karıştırma kabına elmayı rendeleyin.Muzu çatal ile ezerek elmaya ekleyin.Üzüm ve portakal kabuğu rendesini ilave edin.Eritip soğuttuğunuz margarini,sütü,ufalanmış kestaneleri ve bisküvileri ekleyip tüm malzemeyi iyice karıştırın.Üçgen veya rulo şekli vererek streç filme sarın.1 gece buzdolabında bekletin.
Üzeri İçin:
Küçük bir tencerede su,süt ve çikolatalı pudingi karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder