Malzemeler:
- 1 adet yumurta
- 100 gram tereyağ
- 1 bardak pudra şekeri
- Alabildiğine un (Hamur ele yapışmayacak)
- Vişne Reçeli
- Hazırlanışı:
Margarin ve pudra şekerini iyice yumuşayıncaya kadar yoğurun. Ardından yumurta ekleyip unu yavaş yavaş karıştırın. Hamur ele yapışmayacak şekle gelene kadar un ekleyin ve yoğurun. Yuvarlak parçalar elde edip kurabiyelerin ortasına parmağınızla bastırıp oyuk oluşturun. 180 derece fırında kurabiyeleri pişirdikten sonra oyuklara rondodan geçirdiğiniz ve koyulaşması için kaynattığınız vişne reçellerini ekleyin. AFİYET OLSUN
Margarin ve pudra şekerini iyice yumuşayıncaya kadar yoğurun. Ardından yumurta ekleyip unu yavaş yavaş karıştırın. Hamur ele yapışmayacak şekle gelene kadar un ekleyin ve yoğurun. Yuvarlak parçalar elde edip kurabiyelerin ortasına parmağınızla bastırıp oyuk oluşturun. 180 derece fırında kurabiyeleri pişirdikten sonra oyuklara rondodan geçirdiğiniz ve koyulaşması için kaynattığınız vişne reçellerini ekleyin. AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder